Kurs i bildebehandling

BildeirammeDelta på vårt kurs i bildebehandling og lær om en mengde nyttige ting du kanskje ikke var klar over var mulig. Felles kurs for både Photoshop og PhotoShop Elements.

Les mer

Gode råd er gull verdt

Gull

Kunnskap er lønnsomt. Mange investerer i dyre dataprodukter, men glemmer fullstendig at noen faktisk skal kunne bruke dem. Kunnskap kommer ikke rekende på ei fjøl. Gå på kurs!

Les mer

Profesjonell hjemmeside

HjemmesideVåre Joomlakurs er svært populære og om du gjør jobben selv kan du slå mange fluer i en smekk. Du har selv kontrollen med dine hjemmesider og du vil spare mye på å sette opp og vedlikeholde sidene dine selv.

Les mer

Fjernstyring

Teamviewer

Fjernstyringsprogrammer har vi hatt i mange år og dette er svært nyttig om du bare trenger en liten oppfriskning på et eller annet. Vi som opplæringsbedrift bruker ofte fjernstyring via PC og telefon for å vise hvordan man kan løse et enkelt problem våre kunder sitter fast i. Problemet kan ofte være løst i løpet av 10 minutter og er en rimelig løsning.

Det du trenger å gjøre er å installere en liten programbit på din PC og så tar vi over styringen av PC'en. Programmet finner du på nett og vi forteller deg hvilken adresse du skal gå inn på. Der velger du bare kjør og svarer på noen enkle spørsmål. Når programmet er installert oppgir du ID og passord som står på skjermen og så tar vi over styringen av PCen din. Noen vil naturlig nok bekymre seg for sikkerheten, men vi kan garantere at alt vi gjør er synlig for deg. Når vi er logget av er din maskin utilgjengelig for oss. En annen ting er at profesjonelle bedrifter som oss er vant til å ha fjerntilgang til maskiner og da er det en selvfølge at man ikke  misbruker tilliten.

I noen tilfeller kan det enkleste være å spille inn en liten opplæringsvideo fra det aktuelle programmet og problemområdet du har spørsmål fra. Dette er ganske enkelt et program vi kjører på vår maskin som tar opp alle bevegelser fra det aktuelle programmet vi vil forklare noe om. Du ser musepeker og alle hendelser i programmet mens vi arbeider og vi bruker et headsett med mikrofon når vi lager viedoen for å forklare hva vi gjør. Når videoen er innspilt sender vi den til deg med epost. Enklere kan det nesten ikke bli.