Kurs i bildebehandling

BildeirammeDelta på vårt kurs i bildebehandling og lær om en mengde nyttige ting du kanskje ikke var klar over var mulig. Felles kurs for både Photoshop og PhotoShop Elements.

Les mer

Gode råd er gull verdt

Gull

Kunnskap er lønnsomt. Mange investerer i dyre dataprodukter, men glemmer fullstendig at noen faktisk skal kunne bruke dem. Kunnskap kommer ikke rekende på ei fjøl. Gå på kurs!

Les mer

Profesjonell hjemmeside

HjemmesideVåre Joomlakurs er svært populære og om du gjør jobben selv kan du slå mange fluer i en smekk. Du har selv kontrollen med dine hjemmesider og du vil spare mye på å sette opp og vedlikeholde sidene dine selv.

Les mer

Gode websider er viktig

henda_i_vaeret

De fleste ønsker å gi et så godt inntrykk som mulig ovenfor sine kunder. Om du velger billigleverandører som har websider på 1-2-3 så får du gjerne også et "billigstempel" på din bedrift. Disse sidene vil gjennomskues ganske fort og da er det stor mulighet for å miste kunden for alltid. Det er ikke nødvendigvis noe poeng i at det må være kostbart for at det skal være bra, men om du har din egen stil på hjemmesiden din vil kundene oppfatte deg som seriøs.

Gir du et dårlig førsteinntrykk kan du som sagt risikere å miste kunden allerede i døren. Du har ca 5-10 sekunder på deg til å overbevise en potensiell kunde om at vedkommende har kommet til rett sted. Klarer du ikke å overbevise så er kunden tapt og salget går til en annen som kanskje til og med har mye dårligere produktkvalitet. Hos oss får du kunnskap om å selv skaffe deg din egen stil og en profesjonell løsning.

Malbilde

Når du først har vekket kundens oppmerksomhet er det viktig å finne frem på sidene dine. Har du et tungt menysystem eller et håpløst pedagogisk opplegg på sidene dine er du igjen ute i vanskeligheter og da hjelper det lite med fine bilder. Et godt webdesign handler like mye om selve presentasjonen som om selve produktet. Er det snakk om flere produkter er det viktig å gjøre det så enkelt som mulig for kunden å finne frem til det som er av interesse. Om kunden må lete så er det enklere å gå andre steder hvor det er lettere å finne frem. Mange glemmer rett og slett å lese sine egne sider og tenke som kundene gjør.

Mal4

På noen av våre kurs har vi et tilbud om at vi setter opp ditt nettsted slik at du bare kan ta det i bruk. Tanken bak denne måten å sette opp nettsteder på er at du selv skal kunne bygge videre på sidene dine etter at vi er ferdig med rammeverket og har lagt inn eksempeldata. Når du skal bygge videre på sidene dine kan du ganske enkelt endre tekst og bilder og navn på menyene selv. Vi viser deg hvordan du skal gå frem og med litt øvelse blir du fort en mester i å bygge hjemmesider. Skulle du likevel bli sittende fast i et problem kan du kontakte oss og vi gir deg hjelp til å komme videre.

Svært mange norsktalende synes det er en stor fordel at menyspråket både på forsiden og administrasjonssiden er på norsk. Redigeringsvinduet i Joomla ligner litt på Word om man legger inn JCE-tekstbehandler. Om du kan MS-Word eller OpenOffice tekstbehandling fra før er du allerede godt i gang.

Bilder kan lastes opp direkte fra din maskin fra mediapanelet på innsiden av Joomla og mappestrukturen ligner på Windows hvor du kan lage dine egne bildemapper på en enkel måte. Om du ønsker å ha et dokumentarkiv hvor folk kan laste ned dine brosjyrer eller annet i f eks Word eller PDF-filer er dette svært enkelt å få til.

Pris for hjemmesider

Priser avhenger av hva slags hjemmesider du ønsker. Om hjemmesiden skal være komplisert så koster den naturlig nok mer enn en enklere side. Uansett hva du velger får du moderne og profesjonelle sider levert av oss.

Dersom du ønsker det kan vi gjøre de grunnleggende tingene for deg og så kan du selv bygge videre på hjemmesiden din. Det er viktig at du også setter av litt tid til opplæring. Når du først har lært deg de grunnleggende tingene kan du selv bygge flotte hjemmesider. Skulle du på et senere tidspunkt ønske å vite mer er det bare å ta kontakt så sørger vi for at du kommer et steg videre.