Kurs i bildebehandling

BildeirammeDelta på vårt kurs i bildebehandling og lær om en mengde nyttige ting du kanskje ikke var klar over var mulig. Felles kurs for både Photoshop og PhotoShop Elements.

Les mer

Gode råd er gull verdt

Gull

Kunnskap er lønnsomt. Mange investerer i dyre dataprodukter, men glemmer fullstendig at noen faktisk skal kunne bruke dem. Kunnskap kommer ikke rekende på ei fjøl. Gå på kurs!

Les mer

Profesjonell hjemmeside

HjemmesideVåre Joomlakurs er svært populære og om du gjør jobben selv kan du slå mange fluer i en smekk. Du har selv kontrollen med dine hjemmesider og du vil spare mye på å sette opp og vedlikeholde sidene dine selv.

Les mer

Access database grunnkurs

Access2010Opplæringen gjør deg i stand til å lage brukervennlige og effektive databaser. Du lærer alt fra grunnleggende oppgaver som registering og redigering til mer avanserte operasjoner som utforming av skjema, spørringer og rapporter

Kursets innhold:

– Bli kjent med Access
– Databaseutforming
– Skjema
– Søk, filtrering og spørringer
– Rapporter

Om boken vi bruker

Access 2010 NO
ISBN:    978-82-477-2060-8
Språk:     Norsk tekst
Veil. pris:     kr 320,00

Boka gir deg en opplevelsesrik og praktisk opplæring i Access 2010, som er det mest fleksible og profesjonelle databaseprogrammet noensinne. En kombinasjon av teori, oppskrifter og oppgaver gjør det enkelt å lære seg de nye "smarte" funksjonene. Boka består av 80 sider.


Metodikk og struktur

Delkapitlene inneholder en teoridel, samt en rekke oppgaver gir mulighet for å ta i bruk de nye kunnskapene på en selvstendig måte. Til slutt i kapitlene finnes det ekstraoppgaver som gir mulighet for å ta i bruk kunnskaper fra hele kapitlet.


Sertifisering

Kurset gir deg kunnskapene, men en sertifisering av kunnskapene er en frivillig ordning for deg som ønsker å få en dokumentasjon på dine kunnskaper. For å få et godkjent testbevis må du ta en sertifiserende test hos et av Datakortets testsentre.

Nærmeste testsenter finner du hos Datakortet

Vanskelighetsgrad for sertifisering i Modul 5 - Database: Middels til Krevende

Meld deg på kurset her

Kursets varighet: 2 dager
Kurspris: Kr 3900,-

 

Hva vi skal gjennomgå:

1 Bli kjent med Access
1.1 Hva er en database?
1.2 Programvinduet
1.3 Lagring, åpning og lukking
1.4 Access-objekter
1.5 Visninger
1.6 Navigering
1.7 Registrering og redigering
1.8 Forhåndsvisning og utskrift
1.9 Hjelpesysteme

4 Søk, filtrering og spørringer
4.1 Sortering
4.2 Søking
4.3 Filtrering
4.4 Spørringer
4.5 Vilkår i spørringe

2 Databaseutforming
2.1 Planlegging av en database
2.2 Nye databaser
2.3 Tabeller
2.4 Feltegenskaper
2.5 Relasjoner og referanseintegrite

5 Rapporter
5.1 Hva er en rapport?
5.2 Utforming av rapporter
5.3 Tilpasning av rapporter
5.4 Formatering av rapporte

3 Skjema
3.1 Hva er et skjema?
3.2 Utforming av skjema
3.3 Tilpasning av skjema
3.4 Formatering av skjem

 

Hvordan foregår våre kurs?

Vår nye kursfilosofi bygger på at vi har avviklet alle våre faste installasjoner av maskinparker og faste kurslokaler rundt om i landet. Vi ser det som mye mer kostnadseffektivt å oppsøke kundene der de er og heller leie kurslokaler fra hoteller eller andre som dekker våre behov for lokaler. Kvaliteten på kursene blir akkurat den samme.

Selve undervisningen foregår via prosjektor eller flipover hvor bolker av teorien blir gjennomgått. Deretter er det praktiske oppgaver med personlig veiledning. På salgskursene er det alltid mye humor og latter med rollespillene om alle de vanskelige kundene.

Vi bruker bøker fra DataPower

Vi har 25 års erfaring med bøker fra DataPower Learning AS for våre over 3000 elever. Vi kan derfor garantere at det er kvalitet fra perm til perm i bøkene vi bruker. Vi har selvsagt vurdert alle bøker som er på markedet og det er mye bra og endel mindre bra i det øvrige utvalget. Noen bøker har knotete forklaringer og andre kan være for mye "gå rundt grøten" uten å komme til poenget, men andre igjen kan være rimelig bra. Med tanke på stabilitet i hva vi kan forvente oss av nye bøker, tilsier vår pedagogikk, og ikke minst tidsbruk, at det ikke er plass til uklarheter. På denne bakgrunn har vi gjort vårt valg for vår leverandør av bøker. 

Bøker er inkludert i kursprisen.

Vanskelighetsgrad Datakorttester

Siden vi har kjørt mange tusen datakorttester har vi både statistikk og "hands on" erfaring i hva man kan forvente seg av Datakortets tester. Vi skal imidlertid være litt forsiktig med å være for kategorisk siden det da kan være en fare for at noen tar litt for lett på testene eller motsatt. Det vi likevel tar sjansen på er å si litt om hva vi vet av statistikk for testene og våre elevers egne uttalelser. Tester er likevel individuelle og spørsmålene er forskjellige fra kandidat til kandidat.

En annen sak er at kunnskapsnivået (både nye og gamle kunnskaper) varierer fra elev til elev så ikke ta noe for gitt. Fordi vi vet at "alle" som skal ta tester spør disse spørsmålene så sier vi litt om dem, men som sagt skal dette tas med "en klype salt". Noen vil også sikkert utfra egen erfaring føle at dette er direkte feil, eller de kan rett og slett ha hatt flaks med testene og fått spørsmål de lett kunne svare på, eller kanskje motsatt.

Vi bruker 3 kategorier:
Enkel - Middels - Krevende