Kurs i bildebehandling

BildeirammeDelta på vårt kurs i bildebehandling og lær om en mengde nyttige ting du kanskje ikke var klar over var mulig. Felles kurs for både Photoshop og PhotoShop Elements.

Les mer

Gode råd er gull verdt

Gull

Kunnskap er lønnsomt. Mange investerer i dyre dataprodukter, men glemmer fullstendig at noen faktisk skal kunne bruke dem. Kunnskap kommer ikke rekende på ei fjøl. Gå på kurs!

Les mer

Profesjonell hjemmeside

HjemmesideVåre Joomlakurs er svært populære og om du gjør jobben selv kan du slå mange fluer i en smekk. Du har selv kontrollen med dine hjemmesider og du vil spare mye på å sette opp og vedlikeholde sidene dine selv.

Les mer

MS Project 2016

 

Jobb smart og effektivt i MS Project 2016

MS-Project-420x295Våre kurs i MS Project 2010/2013 er meget populære og vi holder kurs for både mindre og større grupper over hele landet. Faktisk har vi nylig bestemt av vi nå kan starte et kurs med bare 3 deltakere og dette er gode nyheter for mange bedrifter.

Å styre et prosjekt har mange sider, som f eks materialer, arbeidsfolk, produksjonsmaskiner, økonomi, rapportering til eiere, når skal ting skje og i hvilken rekkefølge, hvem er satt på jobben og hvor lenge kan de arbeide, er ansatte satt på flere oppgaver samtidig, permisjoner, sykemeldinger, ansvalige osv osv. Å bruke gule lapper for å holde orden på slike ting er som regel ikke godt nok. MS Project er verdens mest poplulære verktøy for prosjektstyring og er et "must" for å lykkes med både små og store prosjekter

Du får en innføring i planlegging, analysering, oppfølging, aktiviteter, tidslinje, kritisk linje, kostnader, oppfølging, presentasjon, rapportering og mange andre ting du har bruk for. Les mer

Neste kurs: Oslo, Plaza hotell, 25-26 februar - Kl 9-15.30

Kursets varighet: 2 dager
Kurspris: Kr 6800,-
Inkludert i kursprisen: 1 Bok / Lunsj / kaffe
OBS: Alle må selv ta med egen PC til bruk under kurset.
MS Project min 2013 må være ferdig installert, evt denne demoversjonen

 

Meld deg på kurset her

 


Project 2010Kursets innhold:

  • Prosjektstyring
  • Bli kjent med Project
  • Aktiviteter
  • Ressurser
  • Kostnader
  • Oppfølging
  • Presentasjon
  • Tilpasninger

 


Om boken vi bruker

Project2010

MS-Project 2010

Språk: Norsk tekst
Pris: kr 350,00 (Inkludert i kursprisen)

 

Boken gir deg en opplevelsesrik og praktisk opplæring i MS Project 2010, som er verdens mest populære verktøy for prosjektstyring. Du får en innføring i planlegging, analysering, oppfølging og rapportering.

Med en praktisk tilnærming kommer du raskt i gang med viktige oppgaver som etablering av prosjektplan og håndtering av aktiviteter, ressurser, kalendere og kostnader. Videre lærer du hvordan den opprinnelige planen kan følges opp med faktiske opplysninger og bearbeides ved hjelp av forskjellige visninger, filtre, tabeller, grupper og rapporter.

NB: Boken inneholder også engelske kommandoer og består av 134 sider.

Metodikk og struktur

Delkapitlene inneholder en rikt illustrert teoridel og ekstraoppgaver i hvert kapittel som du kan arbeide med.

Hva vi skal gjennomgå:

1 Prosjektstyring

1.1 Hva er et prosjekt?

1.2 Faser i prosjektstyring

1.3 Prosjektlederrollen

1.4 Project 2010

 

5 Kostnader

5.1 Hva er kostnader?

5.2 Ressurskostnader

5.3 Faste kostnader

5.4 Kostnadsinformasjon

 

2 Bli kjent med Project

2.1 Oppstart og avslutning

2.2 Åpning, lagring og lukking

2.3 Visninger

2.4 Nytt prosjekt

2.5 Kalenderalternativer

 

6 Oppfølging

6.1 Referanseplaner

6.2 Den kritiske linjen

6.3 Faktiske opplysninger

6.4 Sammenligning

6.5 Framdriftslinje

6.6 Justering av prosjektplanen

 

3 Aktiviteter

3.1 Manuell planlegging

3.2 Registrering av aktiviteter

3.3 Redigering av aktiviteter

3.4 Disposisjon

3.5 Kobling av aktiviteter

3.6 Tidsforskyvning

3.7 Tidsbetingelser

 

7 Presentasjon

7.1 Utskrift

7.2 Rapporter

7.3 Visuelle rapporter

7.4 Formatering

7.5 Tegning

7.6 Tidslinjeverktøy

7.7 Hyperkoblinger

7.8 Kopiere bilder av visninger

 

4 Ressurser

4.1 Ressursliste

4.2 Tildeling av ressurser

4.3 Innsatsdrevet planlegging

4.4 Aktivitetstyper

4.5 Ressurskonflikter

 

8 Tilpasninger

8.1 Tabeller

8.2 Sortering og gruppering

8.3 Filtrering

8.4 Egendefinerte visninger

8.5 Delprosjekter

8.6 WBS-nummerering

 

Hvordan foregår våre kurs?

Vår nye kursfilosofi bygger på at vi har avviklet alle våre faste installasjoner av maskinparker og faste kurslokaler rundt om i landet. Vi ser det som mye mer kostnadseffektivt å oppsøke kundene der de er og heller leie kurslokaler fra hoteller eller andre som dekker våre behov for lokaler. Kvaliteten på kursene blir akkurat den samme.

Selve undervisningen foregår via prosjektor eller flipover hvor bolker av teorien blir gjennomgått. Deretter er det praktiske oppgaver med personlig veiledning. På salgskursene er det alltid mye humor og latter med rollespillene om alle de vanskelige kundene.

Vi bruker bøker fra DataPower

Vi har 25 års erfaring med bøker fra DataPower Learning AS for våre over 3000 elever. Vi kan derfor garantere at det er kvalitet fra perm til perm i bøkene vi bruker. Vi har selvsagt vurdert alle bøker som er på markedet og det er mye bra og endel mindre bra i det øvrige utvalget. Noen bøker har knotete forklaringer og andre kan være for mye "gå rundt grøten" uten å komme til poenget, men andre igjen kan være rimelig bra. Med tanke på stabilitet i hva vi kan forvente oss av nye bøker, tilsier vår pedagogikk, og ikke minst tidsbruk, at det ikke er plass til uklarheter. På denne bakgrunn har vi gjort vårt valg for vår leverandør av bøker. 

Bøker er inkludert i kursprisen.

Kurs i MS Project 2013

Alle som driver med prosjekter på en eller annen måte bør kunne bruke et verktøy for å styre prosjektet. Prosjekter kan være alt fra å planlegge ferien til å bygge romferge.

Våre MS Project kurs er meget populære og vi holder kurs for mindre grupper flere steder i landet. Fordelen ved at det er mindre grupper er at kursene raskt blir fylt opp og bedre veiledning for den enkelte.

MS Project 2013 er verdens mest poplulære verktøy for prosjektstyring og er et "must" for å lykkes med både små og store prosjekter

Neste kurs: Oslo

Meld deg på kurset her