Bjørn Watterud
Stilling:
Daglig leder
Mobil:
+47 970 32 831
Send en e-post
(valgfritt)
Diverse informasjon:

Ta kontakt med meg dersom du har spørsmål

Vkort - Bjørn Watterud

Bjorn vkort QRcode

Bjørn Watterud

BjørnDaglig leder ved BWW er utdannet IT-ingeniør med spesialisering på en rekke produkter. Har innen Microsoft den høyeste serftifiseringen som kalles MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) og har undervist på toppnivå innen Microsoftfamilien og Microsoftprodukter siden de kom på markedet.

Bjørn har også skrevet en mengde norsk kursdokumentasjon for produkter som ikke var tilgjengelig på norsk og i mange tilfeller heller ikke på engelsk. Han har også skrevet norske veiledninger for datarelaterte produkter på oppdrag fra bedrifter.

Er ellers utdannet innen ledelse (2 år), salg og markedsføring (2 år) og psykologi (3 år).

Han har arbeidet mye med større leveranser og tilknyttede forhandlinger til disse som sitt hovedvirksomhetsområde i mange år.

Er godt oppdatert på åpen kildekodemarkedet (open source) og har inngående kjennskap til Joomla (GNU/GPL lisensiert programvare) og en rekke plugins for Joomla.

Bjørn var tidligere med i et meget lærerikt høyskoleprosjekt under Nordisk Ministeråd i landene Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Temaet var "God pedagogikk for voksne" og alle de ca 50-60 deltakerne var høyt utdannende ressurspersoner innen høyskole- og universitetsmiljøet.

Har tidligere arbeidet med lyd/bildeoverføringer på ISDN og senere via internett hvorav deler av dette innbefattet telemedisin.

Han har også som prosjektleder vært med på å utvikle norges første klasserom på internett.

Bjørn har bygget opp databaseløsningene til www.meron.no og www.mearrasapmi.no som har høstet stor internasjonal anerkjennelse i universitets- og forskningsmiljøene.

Underviser i dag hovedsaklig innen prosjektledelse med prosjektstyringsverktøyet MS Project.

Er spesielt berømt som dyktig foreleser med praktiske lignelser som gir bedre forståelse.